måndag 1 december 2008

Sex i tv

Sex i tv är inget nytt fenomen och är ett ganska säkert kort när man vill ha tittare. Alla minns vi väl Per Oscarssons så kallade striptease på Annandag jul 1966 i ”Hylands hörna”. Jag var ju bara åtta år då, men kommer ihåg de vuxnas förfäran och fnissande när han klädde av sig. Ändå behöll han väl kalsonger på, vad jag kan minnas. Och något sexigt var det väl inte heller med det. Bara en karl som tog av sig kläderna.


I kväll, för att få så många tittare som möjligt (det är väl vad alla tror) visar Filip och Fredrik i "Boston Tea Party" ett par som har sex. Bara för att ta reda på om man kan banta med sex, och hur många kalorier som går åt. Det låter som en dålig förevändning för att visa sex i tv och jag undrar om det är någon som orkar se detta program. Men alltid finns det väl några nyfikna ...

Det anmärkningsvärda är att det finns människor som ställer upp på det här, att ha sex i tv menar jag. Det känns som lite över gränsen för vad som är roligt och jag undrar om dessa två pojkspolingar aldrig ska bli vuxna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Inga kommentarer: