onsdag 17 december 2008

Klantigt av TV4


Nu är snart "Bonde söker fru" slut. Allt som återstår är att se när bönderna åker med sina utvalda på semester. Det gäller att suga på karamellen så länge som möjligt och behålla tittare. TV4 klantade sig dock riktigt rejält när de visade en snutt från böndernas semester, där man såg att Peter hade valt Wille. Då gick ju luften ur programmet lite. Annars hade det kanske varit lite spännande, men nu fick vi ju se vem han valt innan han valde så att säga.

Johan blev ledsen för att Hanna valde Elias, men det förstod jag att hon skulle göra. Att skåningen valde Åsa är för mig en gåta, men det är ju han som väljer. Magnus och Emma fann ju varandra redan förra veckan så det var ju inget nytt.

Jag antar att jag blir sittande framför tv:n i morgon kväll också för att se på bönderna, när jag i stället skulle behöva göra en massa annat som att städa, stryka dukar, laga lite mat till jul eller sortera tvätten. Men det hinns väl med det också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

3 kommentarer:

HansZett sa...

Det var inte bara det som var klantigt av tv4, innan programmet startade så avslöjade hallåan att peter skulle välja wille.

Teknikern hade redan när halåan började prata om programmet lagt ut en skylt där det stod "Chatta med Wille direkt efter programmet.."
Hallåan sa i slutet av sin påa att "Efter programmet så kan ni chatta med den som peter valde..."

Snacka om brist på kommunikation mellan teknikern och hallåan..

Dåligt TV4.
/Hans

Unknown sa...

De klantade sig redan innan programmet började när hallåan berättade att man "kan chatta med den som Peter väljer efteråt på tv4.se" samtidigt som en lite textremsa med texten "Chatta med Wille efter programmet" syntes längst nere i bild...

Bitten sa...

Jo, jag såg också att man kunde chatta med Wille, det stod precis innan programmet startade.