söndag 28 december 2008

Hur blir det i morgon?


I morgon är det första mellandagen som är en jobbardag - egentligen. Jag har dock tänkt att vara ledig, men eftersom olika sjukdomar verkar härja bland personalen på vårt jobb så vet man aldrig om det kommer att ringa någon i morgon och fråga om jag kan jobba. Jag har i alla fall ställt in mig på att njuta av en ledig dag som frisk. Jag har ju inte känt mig riktigt kurant på över två veckor och blev ju sämre igen på juldagen. Men nu så börjar krafterna så sakteliga återvända och jag vägrar att vara mer sjuk, i alla fall i år.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

Karin Berg sa...

Jag skulle ha jobbat imorgon men har varit sjuk hela julhelgen och det verkar ju inte bli bättre. Så är det med sega förkylningar. Det värsta är att jag hade planerat in den här jobbdagen för att kunna gå på mellandagsrean utan att släpa med mig alla barnen (på lunchrasten). Men, men nu blir det att sitta hemma och spara pengar istället.

Anonym sa...

Hoppas de inte ringer. Är det många fler som har blivit sjuka? AVd?

Bitten sa...

Karro: Vet ej om det är fler. Men någon har väl förhoppningsvis hunnit bli frisk också. Men styrkan är ju redan reducerad pga ledigheter.

Anonym sa...

iofs...tänkte inte på det. men den naturliga ledighetsreduceringen var ju iaf ett medvetet drag från alla.