torsdag 26 juni 2008

Min levande väckarklocka


Som så många gånger förr kom Wille och jamade och tyckte jag skulle vakna redan vid halv fem i morse. Han var precis så där irriterande så jag hann precis somna om när han gnällde till igen och duttade med tassen på min näsa. Jag har aldrig haft någon katt förut så jag undrar ju förstås om alla katter gör så, det vore väldigt kul att veta. Han svassade runt mig tills jag gick upp, ibland låg han mellan mina ben vid knäna, ibland satt han på sängbordet och tittade på mig, men lämnade inte mig ifred på över en timme. När jag väl hade gått upp tappade han intresset och gick och lade sig någonstans för att sova. Mycket underlig katt, det är precis som han kollar så jag ska komma upp ordentligt och inte försover mig.

Förresten var det lite fniss och kanske rent av skadeglädje i huset i morse. Vi läste i tidningen att sändningen bröts mitt i andra halvlek i EM-matchen mellan Tyskland och Turkiet i går kväll. Stackars alla fotbollsintresserade, vilken otur att åskan gick i Schweiz. ;P

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

hannamia sa...

Bs katt brukar komma och vacka mig pa morgonen. Katten ar sa kelig mot mig da och lagger sig intill mig, eller buffar lite pa mig, eller lagger sig pa min rygg och "masserar" mig. I ovrigt ar den katten inte sa kelig alls.