tisdag 3 februari 2009

Många pärlor


Ingen i bloggosfären har väl missat att Stora Bloggpriset delades ut i går på en stor gala på Nalen i Stockholm. För alla oss småbloggare som inte fick vara med på galan var det ju en helt vanlig måndag kväll. Ingenting att se på tv (uppenbarligen såg jag inte Aftonbladets tv-sändning från Nalen heller) och alltför kallt och halt för en kvällspromenad.

Här är alla vinnarna i de olika kategorierna, segerintervjuer och sånt.

Hederspriset: Mikael Nilsson och Anna Petersson, stoppaFRAlagen.nu
Mode: Style by Kling
Nöje & Kultur: Bokhora
Sport & Fritid: Marcus Birro
Livsstil: Husmusen
Prylar & Teknik: Moderskeppet
Vardag: Tonårsmorsa
Politik & Samhälle: opassande

Jag måste erkänna att jag är ingen flitig besökare på någon av dessa bloggar, men det finns ju besökare ändå så det räcker till, verkar det som. Jag dras kanske till de lite mindre uppmärksammade småbloggarna och jag tycker det är kul att upptäcka någon ny liten pärla varje dag, för det finns ju sååååå många att välja på och som kanske aldrig ens kommer att komma i närheten av Stora Bloggpriset. Men vem vet?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

3 kommentarer:

Baronessan sa...

De jag har kollat på bland vinnarna, kommer jag med all säkerhet inte att besöka på nytt. Det är nischat och reklamat och inbördes beundran. Vill du vara med får du nog ta och shoppa loss i modevärlden, ta foton på dig själv i olika poser varje dag och lägga ut på bloggen. Sen ska du helst vara tjugotvåochetthalvt också.

Sus sa...

Jamen vem vet? Näåsta år kanske Sus står där på scenen och klurar..?

Le Loup sa...

Jag är inte flitig besökare mer än på Marcus Birros site, de andra har jag inte spanat in. Jag gillar de här guldkornen man hittar med jämna mellanrum, där det är lite personligt, ställen där jag kan känna igen mig lite och lära mig lagom mycket.
Och, du har en sak att hämta hos mig, för du är en av dem jag uppskattar mycket att läsa.

http://ulvstrumpa.blogspot.com/2009/01/jag-tackar-och-bockar.html