måndag 23 februari 2009

Kattkräket

Efter en natt i en annan säng än min egen känns det som om jag inte sovit så mycket. Det är väl konstigt att hur trött man än är så är det svårt att sova "borta." Fast jag legat i en säng i vårt hus, bara några meter från vårt sovrum, så känns det väldigt främmande. Som att bo på hotell ungefär. Jag vill sova i min säng!


En som kan sova överallt där han får rum är Wille. Just nu ligger han nästan på tangentbordet, så jag knappt kan använda vänsterhanden. Han är ju jättesöt där han ligger, men har var mindre söt i går. Varför ska katter alltid kräkas på mattor? Och varför på den matta där vi just ställt alla våra sovrumsmöbler så det inte är den enklaste sak i världen att få bort mattan och slänga den i tvättmaskinen?

Men vad är lite kattkräk mot att vara kräksjuk själv. Läste jag att vinterkräksjukan kan bli kronisk. Hellre dog jag väl än hade kräksjuka i flera år, för vilket liv skulle det vara? Värre tortyr finns nog inte. Jo, att lyssna på Carolas nya skiva som hon ska göra kanske kan jämföras med detta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Känner så väl igen mig. Mina buskatter gillar att kräkas precis när matte vaknat. Tack för det uppvaknandet

Anonym sa...

jag tror nästan jag skulle hellre ha kronisk vinterkräksjuka än lyssna på Carolas skiva ;)