söndag 25 maj 2008

Mors dag


I dag är det visst Mors dag. Jag hade ingen aning om det förrän jag läste i tidningen i går. Jag vet ju att det är sista söndagen i maj, men fick för mig att det var 31 nästa söndag, men då har ju redan juni börjat. Jag borde ha kommit ihåg att 31 maj är på lördag för då kommer ju Jo och B till Sverige. Då blir det en tripp till Arlanda igen, det känns som om vi är där stup i kvarten numera.

I alla fall fick jag rosor och födelsedagspresent av M och P i går. Presenten var biljetter till Mamma Mia i Globen den 22 augusti och det var verkligen en överraskning. Vi har visserligen pratat lite löst om att åka och titta på Mamma Mia men inte kommit till skott med biljettköpet. Rosorna fick jag för att det är Mors dag.

I dag ringde Je också när hon satt på bussen på väg in till stora staden. Hon kommer hem i kväll och hon sa att hon har en liten present till mig för det är Mors dag. Vi har inte setts sedan i tisdags morse och det känns som en evighet sedan.

Våra gamla mödrar måste väl också firas. Svärmor får en hängpetunia som hon kan ha i sommarstugan och min mamma får en röd begonia, hon säger att hon älskar alla sorters blommor.

Mor, lilla mor, vem är väl som du? Ingen i hela världen.

Inga kommentarer: