lördag 20 december 2008

Skrynkelfria juldukar vill jag ha

Att stryka är inte det roligaste jag vet precis. Men till och med jag inser att jag inte kan lägga på juldukarna i det här skicket.



Jag kanske kan skriva på Facebook att jag ska stryka juldukar, för då kan det dyka upp någon vänlig själ som vill hjälpa till. Kanske. Om jag har tur.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Nej usch. Stryka är en grej som inte är någon kul sysselsättning. Jag stryker så lite jag bara kan och kan tänka mig att offra mig när det kommer till gardiner och dukar =P Lycka till och hoppas du kanske får nån som vill hjälpa dig =P

Anonym sa...

Hihi, det bästa är att det blir så fint när det är klart.

Hanna sa...

Min hög är väldigt lik din, men mina är ännu mer skrynkliga än dina så jag måste nog ta itu med dom innan jag kommer och hjälper dig! :-)

Karolin sa...

Stryka är verkligen döden i grytan. jag stryker inte om jag absolut inte måste och då är det verkligen verkligen bara om det är kris.

Att undvika juldukar är ett bra tips mot att slippa stryka dem, jag brukar rulla ihop mina då går det oxå bra(hmmm...inser nu att den stora röda jag tänkt ha på bordet i c:a 1års tid legat i en hopprullad knöl i tvättstugan...undra om den ens är ren längre)

Går det inte att hänga upp dem och spruta lite med vattenflaskan på dem bara?