torsdag 21 oktober 2010

Mad world helt enkelt

I Örebro springer det runt våldtäktsmän och överfaller kvinnor. Ingen kvinna känner sig säker, inte ens mitt på dagen bland folk. Visserligen sitter en misstänkt häktad, men det verkar finnas fler dårar. Eftersom polisen har gått bet bjuder de nu in Leif GW Persson, som kanske kan bidra med något nytt i utredningen.

I Malmö finns det en galning som skjuter på invandrarmän, mellan 10 och 15 har blivit nerskjutna, till synes helt utan anledning, utan någon röd tråd. Ändå verkar den röda tråden vara män med invandrarbakgrund. Eftersom kulorna troligen kommit från samma vapen letar polisen nu efter en gärningsman, den "nye lasermannen."

Ännu en galning, men antagligen helt harmlös för andra, är Matt Gone i USA. När det inte fanns mer plats på kroppen tatuerade han ögonen. Matt Gone har själv räknat ut att 98,25 % av hans kropp är täckt av tatueringar. Han har bl a tatuerat insidan av munnen, tungan och näsborrarna. Men han ger sig väl inte nu heller, han hittar nog på en lösning på att få färgen att fastna på fotsulor och handflator, som är hans enda otatuerade kroppsytor.

Foto: www.mattgone.net

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: