tisdag 7 april 2009

Alltid lika stressigt


Brittiska forskare har frågat 3 000 vuxna britter om vilken dag i veckan de upplever mest stress, och svaret är tisdagar.

För det första undrar jag vad de har för jobb, de som känner sig stressade på tisdagar för att de slöade sig genom måndagen genom att slösurfa och inte arbeta. De som deltagit i undersökningen säger att de ofta måste jobba in lunchen på tisdagar för att de känner att de har en stressig vecka framför sig. Dålig planering skulle jag vilja kalla det, absolut inte stress.

Jag tycker att veckans alla dagar i så fall är lika stressiga, även om måndagar och fredagar har en tendens att vara absolut värst. Då händer det som mest på avdelningen, dels mycket som inte blivit skrivet under helgen och dels otroligt mycket att skriva inför helgen.

Jag tycker inte att tisdag är veckans stressigaste dag, däremot den tråkigaste dagen på hela veckan. Tisdagar är så odefinierbara, så intetsägande och inget roligt händer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

Baronessan sa...

Jag tror att du har rätt. Man har trott att det jobb man får på måndagen kan sparas och då blir det attans jävligt på tisdagen.