söndag 20 juli 2008

Mamma Mia


Eftersom vädret är så förbaskat tråkigt, i alla fall här*, så köpte vi biobiljetter till Mamma Mia-filmen i kväll. Vi har ju ett par nästan bortglömda (och även nästan borttappade) fribiljetter som vi kan utnyttja, snåla som vi är. Filmen går i fyra olika biosalonger så vi kunde välja och vraka och tog förstås de bästa platserna. Nu återstår bara att inhandla lite godis och dricka och sedan avnjuta nästan två timmar i Grekland i stället för i vår regniga kexstad. Vi följer alltså M:s råd att värma upp med filmen innan vi ser musikalen i Globen den 22 augusti. M tyckte att K skulle bjuda mig och det gör han ju faktiskt eftersom det är hans fribiljetter.

Apropå film läste jag att nya Batmanfilmen ”The dark knight” under första dagen på de amerikanska biodukarna lyckades dra in 404 miljoner kronor. Helt sanslöst! Heath Ledger gör ju sin sista skådespelarinsats i den filmen, och det kanske bidrar till att många vill se den. Filmen har svensk premiär 25 juli.

*Jag pratade med Je förut i telefon och i Uppsalatrakten är det jättefint väder, sol och "skitvarmt." Jag undrar varför det ska regna så mycket här.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: