torsdag 1 oktober 2009

Bra gjort Anna Anka!


Äntligen har hon kläckt ur sig nåt vettigt. Anna Anka förstås. Att hon nu gett upp sitt svenska medborgarskap ser jag som en välgärning. Bra, då slipper vi skämmas i alla fall. Hon säger att där borta blir hon inte nertryckt på grund av sina åsikter och att hon gillar det amerikanska systemet med yttrandefrihet bättre. Jojo, med snöre på.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

7 kommentarer:

Kajza sa...

Jag tycker anna anka är skit cool, och jag håller nog med henne , lite jag vet absolut inte hur det fungerar i usa, men jag vet att i sverige så får får man ha yttrandefrihet-inom vissa gränser!

Anonym sa...

Då slipper man skämmas för henne i fortsättningen då.
Snacka om idiot som har svårt att ta kritik.
Är hon släkt med herr Bush?

Tornevall sa...

Amerika? Yttrandefrihet? Var då?

Vargen sa...

Tråkigt att Ankan drar vidare. Hon lär ju klara sig bra, hon är ju en överlevare. Och hon har insett att man måste ta vara på sitt eget liv. Däremot sunk-svensken vete tusan hur det ska gå för. Vi vill ju mest sitta och tro att vi är bäst i världen på allt och att vi är så öppna i sinnet (vilket ju bemötandet av Ankan visat att vi inte alls är). Och så gnälla lite i Aftonbladet för att bidragen har sjunkit för någon klantskalle som inte kan ta ansvar för sin egen livsföring.

Bo Bister sa...

När ska vissa människor inse att tryckfriheten och yttrandefriheten i praktiken är betydligt mer långtgående i Sverige än i USA?

Baronessan sa...

Säga vad man vill om Anka men gott är det...

Le Loup sa...

Jag tycker inte hon ska klaga på yttrandefriheten direkt. Hon har fått säga vad hon tycker och folk i sin tur har sagt vad de tycker. Det är yttrandefrihet, eller? För övrigt, jag håller med Bo Bister.