Många skrönor har florerat genom åren om vad man kan hitta på pizzerior. Att det skulle vara råttkött på pizzorna, råttor som de dödat i köket och sedan använt i matlagningen. Även katt- och hundkött gick det rykten om att vissa skulle ha använt. Det är dyrt att driva restaurang och det gäller att vara om sig och kring sig för att det ska gå ihop. Därför blir jag faktiskt knappast ens förvånad när man hittat får i källaren på en pizzeria. Tre får gick omkring i sin egen avföring, utan tillgång till mat och vatten. På golvet syntes blodspår efter ett fjärde får som slaktats.
Snacka om att ha tillgång till superfärskt kött till grillspetten. Det roliga är att fåren kommer från Tidaholms polischefs fru, men det gör ju inte det hela mer legalt.
Läs även andra bloggares åsikter om får, pizzeria, källare, slakt, pizza, grillspett, polischef, Tidaholm
2 kommentarer:
Jasså, så får man inte göra?
Jo, det får man nästan faktiskt. Man får däremot inte ha levande djur i en livsmedelslokal.
Skicka en kommentar