måndag 5 oktober 2009

När spriten går in går vettet ut



Det stämmer väl i det här fallet. Jag tycker ju inte direkt synd om offret, även om sånt här inte skulle få förekomma. Också en tatuerare borde väl ha några hjärnceller kvar och inte ge sig på fyllhundar.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

Bitter Blondin sa...

Hahaha, oh my god, jag hörde precis om den här snubben på Rivstart. Snacka om ångest! :-)

CrimsonAnna sa...

Jag är chockad-det är ju regel nummer ett på seriösa studios-tatuera aldrig påverkade. Tatueraren ger ju alla seriösa grabbar åligt rykte-hoppas att hälsovårdsnämnden i Umeå drar in hans licens.

Le Loup sa...

Det där kan inte varit en seriös tatuerare. Annars är det väl mer regel än undantag att de aldrig tatuerar folk som är onyktra, och aldrig i ansiktet heller (tänker på grabben som fick en mustach), den tatuerarens licens kommer att ryka fort. Klen tröst för de som tatuerade sig i och för sig.

karro sa...

Haha! Den var kul. Fast jag tycker synd om den som fick tatueringen och dessutom säkert betalade dyra pengar för den. Den är varken snygg eller speciellt trevlig, måste som alla ha skrivit ovan varit en väldigt oseriös tatuerare eller en som helt enkelt tröttnat på fyllisar som kommer och in och ska ha tatueringar och tänkte "nu jävlar ska ngn få så han tiger".

Klimakteriehäxan sa...

Se där, ännu mer på min hata-tatueringar-kvarn!!!! men det är rätt åt dom, banne mej ... (kolla in artikeln jag länkar till i dag)