torsdag 6 augusti 2009

TorsdagsReflektion v 32



Äntligen, äntligen börjar köket bli riktigt färdigt. Men så har det ju tagit ett antal veckor. Lyckan är är att gå omkring och bara njuta, och känna sig som en en drottning. Dottern sa att det kändes som ett kök i en film. Jag antar att det var ett bra omdöme. Det tar ju lite tid att organisera så man får alla redskap och sånt som man använder i rätt lådor och skåp, så man slipper springa så mycket. Att ta bort matbordet för att få mer bänkar och arbetsyta har visat sig vara ett bra val. Nu kan vi sitta och titta ut på morgonen och se årstidernas skiftningar. Visserligen finns i synfältet nästan bara ett gammalt äppelträd, men vi kan ju alltid titta på och beundra de fina orkidéerna i fönstret.

Se fler torsdagsreflektioner hos trebarnsmamman.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

5 kommentarer:

Marie sa...

Vad skönt att u ser ett slut nu. Det är sååå kul att fixa, men ack så slitsamt det kan vara. Ett nytt fint kök står på min önskelista till jultomten :-). Ha en bra torsdag.

Helena sa...

Det är verkligen skönt när man ser resultatet efter ett stort projekt -då är det värt allt slit! :)

Pialotta sa...

Ja du stök i kök är inte så kul när det hantverkas, men sedan då solen lyser över det och allt är klart.. då glittrar det till lite mer:-)
Ha de fint i ditt kök och att ha orkideér som nejd är aldrig fel.. tjusig bild:-)

Viola sa...

Jag kämpar på att ska ordning i mitt lilla kök. En önskan att få det som du beskrivrer vore inte helt fel.

Men jag njuter på mitt lilla vis.

Trebarnsmamman sa...

Visst är det härligt när man ror iland ett projekt! GRATTIS!!!