fredag 14 november 2008

Tillbaka till livet


Det är verkligen intressant, det här med att folk lever i och med sina dataspel. Den virtuella och den verkliga världen flyter ihop och till slut kan man inte skilja på vad som är vad. Amy Taylor och David Pollard möttes i ett chattrum, blev kära och gifte sig. De spelade båda spelet Second Life och Amy upptäckte att David var otrogen med en virtuell kvinna i spelet och så skildes de för att David också hade sex i cyberrymden med en annan kvinna. Nu har Amy en ny man som hon träffat genom spelet World of Warcraft. Yes!

Jag bara undrar hur man kan bli svartsjuk på en kvinna som inte ens existerar i verkligheten. Hennes man var ju inte fysiskt otrogen utan det var hans karatär i spelet. Men som sagt, det är svårt att skilja på fantasi och verklighet ibland. Det kanske är dags att börja leva som en riktig människa och inte som avatar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Omg vansinne lol

Annica sa...

Hahaha herre jisses!
Tror att dataspelen nu på 2000-talet är vad såpoperorna var för folk på 80-90-talet. Då kunde man ju höra folk sitta och prata om Ridges otrohet, Brookes hemska planer, precis som om det var grannen de pratade om. :D