onsdag 8 oktober 2008

Kärleken väntar


Hon som stött och blött sitt förhållande i sin blogg, Katrin Zytomierska, har nyligen separerat efter ett sex år långt förhållande med Alex Schulman. Nu dödförklarar hon idén om den livslånga kärleken och menar att människan inte är gjord för att leva med en och samma person hela livet.

Hon verkar väldigt bitter och allvarligt talat blir jag ledsen när jag läser vad hon anser om äktenskap, förhållanden och livslång kärlek. Bara för att hennes förhållande spruckit betyder ju inte att det är likadant för alla människor. Det är väl klart att förhållanden har sina berg och dalar, men jag tror på livslång kärlek, om man träffar rätt person. Är det så att förhållandet inte håller betyder det helt enkelt att de två inte är de rätta för varandra. Och det går faktiskt att hålla sexlivet vid liv trots tre barn och 34 år tillsammans, och fortfarande tycka det är spännande och vårt förhållande är varken bittert, tjafsigt eller sexlöst.

Jag hoppas innerligt att även Katrin Zytomierska ska träffa den rätte och få uppleva vad riktig kärlek är så hon slipper ge sig ut på nya äventyr och leta hela livet efter den rätta brasan.

"Kärlek är stimulans av hjärtat under samtidig lokalbedövning av förståndet." (Sacha Guitry)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tror att den brasan finns... hoppas bara att det går att hitta den

Karolin sa...

Det är nog svårt för henne att vara objektiv just nu, det är väl aldrig lätt att vara det och hylla kärlek och äktenskap om man blivit dumpad för en annan?

Gunilla sa...

Hon blir ju dummare och dummare ju mer jag läser om henne...
Tragiskt...