onsdag 15 oktober 2008

Core

I går fick vi förmånen på jobbet att pröva på Core, som är en träningsform med inriktning på bålens och ryggens muskulatur. Med relativt enkla övningar stärker man både muskulaturen och övar upp balansen. Det här var en träning helt i min smak, inte för ansträngande men tillräckligt för att det ska kännas att man har gjort något nyttigt. Jag blev rejält trött och till och med lite svettig fast vi nästan inte rört oss ett dyft. Helt underbart!


Vad som inte är lika underbart kunde man läsa i kvällspressen i går. Man har börjat spekulera i vem som ska bli Kristian Luuks ersättare som programledare för Melodifestivalen och det verkar som om Carola är en tänkbar kandidat. Carola går an att enbart lyssna på när hon sjunger, jag tycker fortfarande att hon har "det", men jag vill varken se henne eller höra henne prata, där går gränsen för vad jag orkar med. Om jag fick bestämma skulle jag hellre satsa på Peter Settman eller varför inte Fredrik Lindström, även om jag har svårt att tänka mig honom på tv i schlagersammanhang.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 kommentarer:

CrimsonAnna sa...

Det kunde ju vara en intressant idé med Fredrik Lindström. Han har faktiskt varit med-han läste jurygruppernas resultat, självklart med korresponderande dialekt.

Baronessan sa...

Holy jesus, säg inte att det jag skrev blev en sanning!?

http://viskning.blogspot.com/2008/10/melodifestival-inte-mitt-val.html