onsdag 8 oktober 2008

Fyllehundar göre sig icke besvär


Tänk om det skulle komma vin ur vattenkranen? Invånarna i den italienska staden trodde det var ett mirakel när det kom vitt vin ur kranarna. Jag skulle nog också tro att det var ett mirakel. Rörmokaren i Italien som blandade ihop rören hade nog redan druckit för mycket i alla fall. Eller så ville han liva upp lite.

Nu ska Google införa alkolås när man skickar Gmail. Om man klarar fem räkneuppgifter anses man som tillräckligt nykter för att få använda mailen och troligen skickar man inte pinsamma fyllemail till chefen eller till före detta pojkvännen. Inte för jag tror att detta gör någon skillnad. Vem räknar i huvudet nuförtiden? Alla har väl kalkylator på datorn och kan man använda den kan man också skriva mail. Förresten går det ju alldeles ypperligt att sms:a när man är full i alla fall, man behöver ingen dator.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Baronessan sa...

Ja, alkolås på mobilen vore nog bättre. Känner ett par stycken som inte kan låta bli att skicka iväg det där sms-et frampå småtimmarna när promillehalten är allt för hög. Sen blir det ånger dagen efter.