Innan jag ätit upp allt
I kväll har vi ätit Biff Rydberg på GI-vis.Och den här gången får ni se hur det ser ut, innan jag ätit upp allt. Om någon är intresserad så gör man så här: Skär 800 g kött i tärningar.Skär 2 st zucchini i tärningar.Hacka 2 gula lökar.Stek kött och lök i en stekpanna.Stek zucchinin i en annan stekpanna.Egentligen ska det vara råa ägg till, men eftersom vi inte tycker det är så gott så steker vi 4 ägg till.Sedan serveras allt med en sås gjord på crème fraiche och grovkornig, stark senap. Jättegott och superenkelt, men jag måste erkänna att K är en fena på att laga rätten i alla fall! Läs även andra bloggares åsikter om Biff Rydberg, GI, zucchini, kött, lök, crème fraiche, ägg, stekt ägg, senap,recept, mat
1 kommentar:
Gottgottigottgott! Det var länge sen jag åt det. Dock inte på GI-vis :)
Skicka en kommentar