tisdag 16 augusti 2011

Innan jag ätit upp allt



 
I kväll har vi ätit Biff Rydberg på GI-vis.
Och den här gången får ni se hur det ser ut, innan jag ätit upp allt.
 
Om någon är intresserad så gör man så här:
 
Skär 800 g kött i tärningar.
Skär 2 st zucchini i tärningar.
Hacka 2 gula lökar.
Stek kött och lök i en stekpanna.
Stek zucchinin i en annan stekpanna.
Egentligen ska det vara råa ägg till, men eftersom vi inte tycker det är så gott så steker vi 4 ägg till.
Sedan serveras allt med en sås gjord på crème fraiche och grovkornig, stark senap.
 
Jättegott och superenkelt, men jag måste erkänna att K är en fena på att laga rätten i alla fall!
 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,,

1 kommentar:

Baronessan sa...

Gottgottigottgott! Det var länge sen jag åt det. Dock inte på GI-vis :)