söndag 27 september 2009

Levde loppan med andras pengar

Ja, då är det väl bara att vänta på att någon slarvig människa skriver fel kontonummer och skickar över lite pengar på mitt konto också. Om inte felet upptäcks på ett par månader och jag hinner använda massor av pengar, kanske jag till och med får behålla resten också.

Men vilken normal människa skulle inte fatta att det blivit nåt fel när man plötsligt får 399 084 kronor på kontot? Särskilt som man är ensamstående, och arbetslös. Helt otroligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

7 kommentarer:

Linn F sa...

Hehe trevligt trevligt!

Anonym sa...

Håller med,
vore väldigt farligt om det är så att man inte kommer att göra något i detta ärende ..... och då för att det råkar vara en ansamstående mamma som är arbetslös.

För låter man detta rulla får man gott ge alla i sverige lika mycket pengar för att det ska vara "rättvist"

V sa...

ensamstående tvåbarnsmamma får massa pengar på kontot...tycker fan hon kan förtjäna en bonus, även om det är ett misstag. de får skylla sig själva om de slänger pengar omkring sig.

Anonym sa...

Ja, den här regeringen tar ju från de fattiga och ger till de rika hela tiden. Tycker inte det är någon katastrof att en ensam mor får lite extra en gång, direktörer som missköter sig får behålla miljoner. Arbetsgivare som tar emot gratis arbetskraft i form av långtidsarbetslösa praktikanter får 5000 i månaden/arbetare förutom gratis arbetare. Slöseri i stort som smått. Hoppas hon fick lite glädje av pengarna.

Anonym sa...

...jag unnar henne pengarna.....

Johnny sa...

Så klart skall personen polisanmälas,i annat fall skall jag göra en polisanmälan mot Fritidsnämdens ordförande om inte detta bedrägeri bliranmält

Anonym sa...

Sosseriet i Malmö är bedräglia om man inte begär pengarna tillbaka. Sicket skämt!