

Jag vet inte hur mycket som är skröna av detta, men jag hört att på den stora korvfabriken i Sköllersta har det inte alltid varit så hygieniskt. Det har gått rykten om snusprisar som spottats i korvsmeten och annat äckel. Egentligen vet vi väl inte vad som finns i charkuterier som säljs, i korvar och leverpastejer. I alla fall har en köttfabrik i Malmö förlorat sitt tillstånd att producera livsmedel efter att mögel, gråsuggor och hundbajs(!) har hittats i lokalerna. Det värsta är att slarvet med hygienen upptäcktes redan 2007 och först nu har ägaren av Markos chark fått stänga. Hur mycket äckel har folk hunnit äta sedan förra året i deras produkter och hur kan detta få förekomma?
Markos chark kanske ska slå sig på att sälja detta i stället.
Läs även andra bloggares åsikter om charkuterivaror, Livsmedelsverket, matförgiftning, gråsuggor, hygien, livsmedel, mögel, hundbajs, snusk
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar