
Mina barn har alltid tyckt om kryddstark mat. Den minsta åt hellre pizzasallad, prickig korv och annat lite starkare än välling eller gröt. Första gången jag gjorde tacos rynkade K på näsan och tyckte det var lite skumt. Numera är det ingen som klagar när vi ska äta tacos i det här huset, mer än jag kanske. Jag tycker att det är väldigt gott, men lite jobbigt och småpilligt att hacka grönsaker och skära lagom bitar av allt, riva ost och steka färsen. Numera blir det två sorters färs, en äkta och en oäkta, som K säger. Alltså köttfärs och quornfärs, eftersom Je inte äter kött. Ett tag gick det nästan till överdrift med tacoätandet, en gång i veckan minst under en period när vi var som mest sugna. Det var nästan så man blev lite trött på det. Det är i alla fall

Läs även andra bloggares åsikter om texmex, tacos, kryddor, spiskummin, chili, tacopaj, tacotårta, recept, mat, USA
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar