lördag 27 september 2008

Willes helgförmåner

Så är det äntligen lördag. Någon sovmorgon i egentlig mening blev det inte, som vanligt, utan Wille kom och gjorde mig uppmärksam på att han minsann var vaken och hade tänkt sig att bli utsläppt. På vardagarna är han ju inne tills vi kommer hem på eftermiddagen, om inte Je är hemma förstås. Så då tycker jag att han gott kan få gå ut tidigt på lördagar och söndagar, och det är precis som om han känner på sig att det är helg. Det var alldeles mörkt och lite kallt när jag släppte ut honom vid sextiden, men det hindrar ju inte en katt. Den enda gången har tvekar att gå ut är när det regnar rejält.





När vi kommer hem från jobbet och Wille varit inne en hel dag sitter han vid dörren och väntar och smiter ut när vi öppnar. Han lägger sig på betongen och snurrar runt och njuter verkligen, och spinner som en katt.

Just nu kom Wille in och han måste naturligtvis kolla vad jag gör här framför datorn, och kela lite grann. Han har varit ute i två omgångar så nu är det dags för hans förmiddagslur i M:s säng. Vi ska förresten åka till E-tuna och hjälpa M med en del grejer i dag så Wille får väl vara inne resten av dagen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: