fredag 19 september 2008

Äntligen fredag

Så är den här arbetsveckan slut. Den har varit väldigt seg och förskräckligt svårt att ta sig upp ur sängen varje morgon. Det är ju inte lättare att gå upp när det är alldeles mörkt när klockradion börjar skrälla. Det är ju så att den låten de spelar när den sätter igång har man sedan i huvudet hela dag, men i morse kommer jag inte ens ihåg vad som spelades, så trött var jag alltså. Jag tycker i och för sig om hösten, men det är jobbigt att de ljusa morgnarna övergår i nattsvart mörker.



På vägen hem från jobbet köpte vi sushi som vi ska äta och kanske dricka lite gott vin till. Det är det bästa med fredagar, att man vet att man inte behöver gå upp så tidigt på lördag morgon, och att det inte gör något om man somnar i soffan framför tv:n. Som vanligt är det dock inget av intresse att se, fast SVT prioriterar programverksamheten och inte kan lägga hur mycket pengar som helst på arbetsplatserna. Peter Jihde klagar ju på att arbetsmiljön på SVT var under all kritik. Den där Jihde vet hur han ska synas som mest, både på tv och i tidningar. Han kan ju alltid klaga på nåt.

Klaga ska man däremot inte på UPS, inte i sin blogg och man ska inte likna dem som arbetar där vid något som fanns i Tyskland, med bruna uniformer. Då kommer en advokat från firman och tar dig i örat.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: