söndag 16 januari 2011

Kyckling och limepasta, 4 port


4 kycklingfiléer
2 tsk pressad lime
4 krm peppar
lite chilipeppar
500 g färsk bandpasta
rivet skal och saft av en lime
2 msk olivolja
2 msk hackad persilja
2 msk hackad basilika
40 g parmesanost

Ugn 225°

Gör så här:
1. Lägg i filéerna i en ugnsäker form. Ringla på limesaft och krydda. Stek mitt i ugnen cirka 20 min.
2. Koka pastan enl anvisningarna. Låt rinna av. Vänd ner limeskal och limesaft, olja och örter. Hyvla över
ost.

Supergott och verkligen enkelt att laga. Och det känns nyttigt och fräscht med limesmaken och örterna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Var är köttet? ;-)/Anna S

Anonym sa...

Sorry, missade kycklingen./Anna S

Mattias sa...

Limepasta var något nytt :) Ska testa det nästa gång!

Bitten sa...

Mattias: Gört!
Verkligen jättegott.