4 kycklingfiléer
2 tsk pressad lime
4 krm peppar
lite chilipeppar
500 g färsk bandpasta
rivet skal och saft av en lime
2 msk olivolja
2 msk hackad persilja
2 msk hackad basilika
40 g parmesanost
Ugn 225°
Gör så här:
1. Lägg i filéerna i en ugnsäker form. Ringla på limesaft och krydda. Stek mitt i ugnen cirka 20 min.
2. Koka pastan enl anvisningarna. Låt rinna av. Vänd ner limeskal och limesaft, olja och örter. Hyvla över ost.
Supergott och verkligen enkelt att laga. Och det känns nyttigt och fräscht med limesmaken och örterna.
Läs även andra bloggares åsikter om kyckling, limepasta, pasta, lime, örter, enkelt, fräscht, gott
4 kommentarer:
Var är köttet? ;-)/Anna S
Sorry, missade kycklingen./Anna S
Limepasta var något nytt :) Ska testa det nästa gång!
Mattias: Gört!
Verkligen jättegott.
Skicka en kommentar