onsdag 5 januari 2011

Det var i grevens tid

Nu när elpriserna ska bli dubbelt så dyra är jag evinnerligt glad att vi hann få in bergvärme i huset. Förra vinterns elräkningar var ingen rolig läsning, men nu kanske de kommer att hålla sig på rimliga nivåer. Jag är glad att vi inte fick dra in fjärrvärme när vi ansökte om det, de höjer ju också priserna rejält har jag hört på nyheterna.

Någon storvinst som kan underlätta den ekonomiska situationen lär ju inte hitta hit heller. Under alla år jag varit med i Postkodlotteriet har jag inte vunnit en futtig krona. Men det är klart, ska VD:n ha 6 miljoner i lön och bonus kan man väl inte räkna med att det blir så mycket över till oss lottköpare. Bara 27 % går till välgörenhet så jag undrar ju vart resten av pengarna tar vägen. Funderar starkt på att gå ur lotteriet, men är väl lika feg som resten av svenska folket. Om jag går ur nu så vinner säkert mina grannar flera miljoner nästa månad eller nåt. Det är en riktig hållhake de har där.

På tal om grannar så fick vi i går det tragiska beskedet att en av våra grannar ligger på UAS. Hon hade tydligen ramlat för några dagar sedan och slagit i huvudet illa. Vi trodde att de var ute på en av sina resor eftersom huset sett så mörkt och tomt ut, så detta kom som en chock för oss. Nu tänker jag på henne varje gång jag ser deras hus och undrar förstås hur hon mår.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: