torsdag 23 juli 2009

TorsdagsReflektion v 30



Denna gula ros* får representera min veckas TorsdagsReflektion. Om hur fort åren och livet går. I dag firar K och jag silverbröllop, vi har varit gifta i 25 år. Halva våra liv. Under dessa 25 år har vi knappt varit ifrån varandra, mer än vid några kortare tillfällen, vid resor i jobbet mestadels. Att vi fortfarande står ut med varandra efter 35 år tillsammans och 25 år som gifta har vi naturligtvis vår kärlek till varandra, men nog också vår humor, att tacka. Utan att kunna skratta tillsammans, åt varandra och åt oss själva, hade livet varit trist. Nu får vi hoppas på att nästa 25 år blir lika bra som de här åren varit, och vi ser fram emot att fira guldbröllop år 2034.

*Jag hade gula rosor i min brudbukett. (I rådhuset, under de två minuter vigseln tog).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

6 kommentarer:

sinneskatten sa...

Grattis till ert silverbröllop.

karro sa...

Stort grattis! Hoppas ni får en fin bröllopsdag och att ni får minst 25 år till ihop. Kram

Ingrid sa...

Stort grattis på silverbröllopsdagen! Det är så sant som du skriver, man måste kunna ha humor, har roligt tillsammans och när den första förälskelsen lagt sig måste man kunna vara goda vänner. Kan man det är det inga problem att leva ihop. (Det är 49 år sedan vi gifte oss)

/Ingrid

Cicki sa...

Grattis till silverbröllopsdagen.

Pialotta sa...

Det är minsann ganska ovanligt idag att det håller så länge.. men stort grattis till er:-)
Det gäller att vara både älskarinna och vän.. humor är viktigt i ett förhållande.. själv har jag varit i mitt nu i 17 år.. tiden springer.. Två gånger gift.. en gång sambo och så är jag än:-)

Trebarnsmamman sa...

Wow, supergrattis! Och vad fint du skriver om ert äktenskap!!!!