söndag 5 juli 2009

Fånig iPhone


Det är nog tur att jag planerar att ha kvar min gamla vanliga hederliga mobiltelefon och inte tänker köpa sista skriket från Apple. En iPhone som inte tål värme, byter färg från vit till rosa (ve och fasa!) och inte går att använda när temperaturen ligger under 0-gradersstrecket.

Visserligen är den nya modellen av iPhone mycket starkare och kraftfullare, visar webbsidor och mejlbilagor mycket snabbare och har en uppdaterad 3D-grafik. Dessutom går det att filma och redigera video, ta foton med 3 megapixlar, styra med rösten när man ska ringa upp och bestämma musik i sin iPod och sist men inte minst är det en värdefull hjälp när du är vilse efter den har inbyggd kompass. Vilket ju en del skulle behöva.

Men vad hjälper det när du endast kan använda den begränsat, det vill säga ungefär i april, maj och oktober? Då är det varken för varmt eller för kallt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har du prövat att placera en mobil, eller för den delen rätt mycket annan teknisk utrustning i temperaturer över 45°? Har du lagt din mobil i frysen? Funkar den? Jag har varit med om rätt mycket utrustning som blir överhettad. Tror inte mycket fungerar under nollan heller.

Anonym sa...

För elektronik som ska användas i bilar är det lämpligt att de fungerar både i minusgrader och temp över +45. Annars lär inte mycket hända, varken på vintern eller sommaren...

Anonym sa...

Men det var ett fodral som missfärga din jävla pucko

Anonym sa...

Och sen läser man nån månad senare att du skaffade dig en iPhone ;)
Hur klarade den kylan i feb? lols

Bitten sa...

Jag har inte märkt båt konstigt med min iPhone, den klarade sig bra när det var kallt. I och för sig skaffade jag den i mars 2010och inte alls någon månad senare, det här inlägget skrev jag ju i juli 2009. Vi får väl hoppas att den klarar en lång varm sommar också. Däremot vet jag en Ericssontelefon som la av när någon hade den i byxfickan när vi flyttade och han blev ovanligt svettig.