söndag 1 mars 2009

Som klippt och skuren

Nu har jag just agerat frisör. Klippt K med maskin för första gången. Han skulle naturligvis vara med och peta både här och där och lägga sig i, men jag tycker att resultatet blev ganska bra. En sak är säker; det ser mycket lättare ut än vad det är. Att klippa med maskin menar jag.


Ska man var fin får man lida pin, sägs det. Och lida fick tydligen Agnes göra i går på melodifestivalen. Hon hade så tajta scenkläder att hon inte kunde sitta. Det verkar som tävlingen i musik har blivit en tävling om vem som har sexigaste outlooken, och alla verkar tro att ju tajtare ju sexigare. Eller ...

Tur att hon trots tajta kläder fick fram några toner så hon kunde ta sig vidare till finalen, tillsammans med en operasångerska minsann. För mig som inte är så bevandrad i opera är hon totalt okänd. Nåja, betydligt bättre än dansbandsthorleifs i alla fall.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haloo...

Rolig blogg=)
Agnes var ju bäst igår med sitt tajta fodral lr hur??

Ha en bra söndag!!

//// Lillis

Anonym sa...

P har klippt sig själv och killarna i flera år och det skulle nu kännas väldigt dyrt om de skulle börja gå till frisören. Det är väl iaf lika bra att han får fortsätta klippa killarna med trimmer tills de önskar annat.