tisdag 10 mars 2009

Är hårt bröd nyttigare?


Är det kanske dags att överge köpebrödet och börja baka själv? Det är ju faktiskt inte så svårt att baka gott bröd. Det enda det faller på är väl att tiden inte riktigt räcker till att baka och stå i. Men man kan ju faktiskt baka massor när man ändå håller på, och frysa in. Jag vet ju aldrig vad jag ska köpa för bröd när jag står där i affären. Om jag läser på innehållsförteckningen slutar det med att jag inte köper något, utom möjligen siktkakor.

Egentligen äter jag inte så mycket mjukt bröd, utan tycker att hårt bröd är godare, och det är kanske det man ska hålla sig till. Men jag undrar om det egentligen är nyttigare?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

1 kommentar:

Le Loup sa...

Det där med bröd är görsvårt... Jag kör med något osockrat mjukt brunt bröd och knäckebröd. Dinkel pratar folk mycket om, men jag har inte riktigt pejl på hur det är. Ibland står jag i affären och häpnar över utbudet och önskar att det vore lättare att välja. Fast, fanns det bara två bröd att välja på så skulle jag väl vara missnöjd med det...