fredag 27 juni 2008

Here comes the sun


Whether the weather is cold or whether the weather is hot, we must weather the weather whatever the weather, whether we like it or not.

Denna ramsa lärde jag mig någon gång i femte eller sjätte klass. Vi hade då en lärare som var helt enastående, rolig och sträng på samma gång. Han lärde oss lite trams också, värdelöst vetande kanske, men det är det som har fastnat i min reptilhjärna någonstans och som jag kan plocka fram ibland.

Och det är så sant som det är sagt. Vi får helt enkelt vänta på att det ska bli varmare och vackrare väder när det är kallt och regnigt, eller tvärtom, om det varit alldeles för hett och soligt får vi stå ut tills det blir svalare för vädret kan vi inte göra så mycket åt, hur gärna vi än skulle vilja.

Nu ska det i alla fall blir varmare enligt Aftonbladet och SvD. På onsdag kommer det in ett högtryck och vi kan få temperaturer upp mot 25-30 grader. Det låter bra det. Vi kanske ska ta och köpa den där poolen i alla fall, det kan vara skönt att svalka sig om det nu ska bli sommar på riktigt igen.

Little darling, the smiles returning to the faces
Little darling, it seems like years since it's been here
Here comes the sun, here comes the sun
and I say it's all right


(Beatles - Here comes the sun)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: