måndag 18 februari 2008

Jerrykväll med vänner

Yngsta dottern hade i dag bjudit några av sina vänner att tillsammans med henne titta på allas vår Jerry. Vi började med att göra pizza som skulle intas innan programmen (de sänder två avsnitt på raken). Tyvärr tog det lite längre tid än planerat att få den färdig, så de fick i princip kasta i sig två bitar pizza var innan programmen började. Väl framför tv:n serverades det kladdkaka som Je själv gjort och till den serverades espresso, latte eller lemonad, som för övrigt är hemsläpad i resväska från USA. I kväll var det som vanligt pinsamma avslöjanden, men ingen slogs och de medverkande var ganska lugna, alltså inte några typiska Jerryavsnitt. Men flickorna hade i alla fall roligt och det är huvudsaken. K är inte lika road av Jerry utan flydde till datorn och spelade en stund.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår inte er fascination av Jerry Springer. Eller jo, det gör jag, men jag förstår inte hur ni kan välja att titta på skiten? Det måste väl finnas så mkt mer som ger lite mer kvalitet?

Iofs är valet Lets dance så röstar jag på Jerry.

Bitten sa...

Je säger att man känner sig som en mycket bättre människa själv när man tittar på Jerry, eftersom alla där är otrogna i en eller annan bemärkelse.

Anonym sa...

Ok, jag förstår...det är ur rent egoistiskt syfte ni tittar på det alltså mer än underhållningsvärdet? : )