onsdag 3 februari 2010

Otrohet straffar sig alltid

Den 37-årige mannen var otrogen mot både sin fru och sin älskarinna. De båda kvinnorna hämnades genom att lura upp honom på ett hotellrum där de limmade fast mannens snopp mot hans mage.

Att ta saken i egna händer, ursäkta uttrycket, och limma fast snoppen mot magen när mannen är otrogen efter att ha satt fast honom i handbojor, är det rätt metod att straffa en notoriskt otrogen man? Jag skulle tro att han blev road av tilltaget först och sedan kanske lite rädd, men hjälper det mot otrohet? Och kan någon vara otrogen både mot sin fru och sin älskarinna? Att frun blir vansinnig förstår jag, men älskarinnan har väl ingen rätt att bli sur, hon föregår ju inte direkt med gott exempel.

Här finns ett test där du kan kolla om din partner är otrogen. Om man tror på såna tester och om det är något du verkligen vill veta, egentligen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det inte märkligt? Här gör kvinnor tummen upp och tycker det var bra och roligt. Om två män hade bundit fast en kvinna och limmat ihop hennes könsorgan hade ni då även gort tummen upp och tyckt det var roligt? Jag tror inte det. Märkligt vad det anses mer okej med sexuella övergrepp mot män, vad är skillnaden`?

Anonym sa...

Jag håller med annonym.
Om mannen varit offret och en manlig arbetskamrat och båda hade samarbetat för att ta ut hämnd på kvinnan.
Genom att göra något som fick henne, att framstå som en idiot.
Då hade naturligtvis det varit synd om kvinnan...
Kvinnor är mer otrogna och hycklar mer.