lördag 6 februari 2010

Ännu är hoppet inte ute


Jag hade lovat mig själv att inte ens titta på Melodifestivalen. Men eftersom det inte var något annat på tv och vi satt och spelade kort så hade vi på tv:n i bakgrunden. En positiv överraskning var att Pain of Salvation ganska oväntat gick till andra chansen med låten Road salt. Precis som jag ville. Det som retar mig mest är att de som gick vidare tror att de vunnit redan, fast det är fler deltävlingar och finalen kvar. Och Dolph Lundgren var en katastrof, för visst mimade karln?

Men allra mest förfasade vi oss faktiskt över artisternas dåliga klädval. Om man nu ska vara med i Melodifestivalen och så många tittar, varför väljer man då att ta på sig så fula kläder som möjligt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

karro sa...

jag tyckte Dolph var bäst! Och Salem Al Fakir.

Yvonnes bärbara blogg sa...

Jag undviker att titta på Melodifestivalen nuförtiden, det har blivit alldeles för utdraget för att intressera känns det som. Men jag tror faktiskt att det är lag på att artisterna ska ha så fula kläder som möjligt! :D

Helena sa...

Jag tyckte att Pain of Salvation var allra sämst, skandal att de gick till Andra Chansen! Kan delvis hålla med om kläderna -vissa var verkligen hemska!

Maria sa...

Salem al Fakir var mycket välklädd och klart bäst, en kanonlåt!