torsdag 11 februari 2010

Älska, glömma och förlåta


Man kan ju inte direkt anklaga en del för att inte vara långsinta. Efter nästan 8½ år släpper New York-polisen bilder från 11 september 2001. Ni vet den där dagen då två torn blev attackerade av terrorister och föll ihop som korthus och omkring 2 800 människor dog. Som om vi någonsin tillåtits glömma det. Och en del är ju faktiskt mer långsinta än andra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

VI ska inte glömma denna händelse. Terrorism är något som säkert alltid har funnits och alltid kommer att finnas. Kanske ska vara glada att Sverige håller sig neutralt på de flesta oroshärdar ute i vår omvärld och därför varit förskonade från terrorismens styggelser.

Hanna sa...

Som den anonyme kommentatorn påpekar ska vi såklart inte glömma men det innebär väl ändå inte att man måste älta det? Att älta är vad de är bra på. Att lära av historien och gå vidare verkar inte vara människans grej...

Tack för en underhållande blogg förresten! Det är alltid ett nöje att titta förbi :)

Anonym sa...

terrorism ja. det är vad de vill att vi ska tro. media kontrollerar världen, men vem kontrollerar media? något som är värt att tänka till om. zeitgeist, se den filmen så kanske ni får ett lite annat synsätt på det hela. terrorism är en fluga i media.