onsdag 4 november 2009

Stackars barn och stackars barn


Stackars barn som blir mamma vid 11 års ålder och stackars barn som blir som en levande docka för sin unga mamma. Jag undrar om Kordeza och hennes pojkvän lekte mamma, pappa, barn också när ungen blev till ...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

hannah sa...

men jösses!! 11 år inte klokt!! Jag som tyckte jag var ung som blev mamma vid 17 år..

Anonym sa...

Det verkar iaf som att bebisen är väldigt älskad och det betyder ju alltid ngt.

Kajsa sa...

Jag tror inte ett dugg på att han "bara råkade passera skolan", såna där pedofiläckel hänger nog däromkring för att sen kunna rikta in sig på nån som är utsatt i gruppen. Jag ryser över detta, hon måste ju ha varit kring 10 när de hade sex. Hoppas att han inte ger sig på bebisen också när den blivit större. Hoppas att han får sitta länge för detta i fängelset.

Bitten sa...

Visst, hade detta varit i Sverige hade det blivit ett riktigt ramaskri.

Bobbo sa...

Härligt osvenskt!

bloggare på icedaniel.se sa...

Nä, det är tragiskt att barn skall bli föräldrar. Men denna tjej tillhör den romerska minoriteten i landet och vet man hur dom lever så förstår man. Många "barn" 14-15 blir föräldrar bland dem. Romer lever i regel under dåliga former i Bulgarien och många saknar utblidning. Inte ovanligt att barn till romer i BG inte ens går i skolan. Jag har åkt runt och sett en del i Bulgarien och allför många romer lever under bedrövliga former, och det är tjejerna som får ta stryk. Det är inte heller ovanligt att de gifts bort i arrangerade äktenskap. Så verkligheten är tuff för dessa. Men det är svårt att döma dem ur ett svenskt perspektiv då våra verkligheter skiljer sig stort. En natt när jag var i Bulgarien och var på väg hem till mitt hotell mötte jag en mamma som var ute och tiggde pengar till mat. Pojken hon hade med sig var 7 år gammal. Klockan var två på natten och det är lite sent att vara ute på vägen med barnen då, kan tyckas.