torsdag 11 mars 2010

Religion är konstigt

Jag förstår mig inte på religion. Tror jag. Det är alltså inte okej att som konstnär publicera en bild om den föreställer Muhammed som rondellhund. Men det är tillåtet att mörda en annan människa bara för att han gör det.
Helt obegripligt ...
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen till religionens värld! Där man lämnar sitt logiska tänkande utanför dörren!

Anonym sa...

jag fattar inte vad det är med er svenskar eller varför svenska alla kristna , ni snackar alltid om kvinnans rättigheter , men en då ska man förbjuda kvinnan att ha sjal och så säger ni att ni älska djur men en då i spanien så gör dem att tjuren blir "arg" ni vet att tjuren inte gillar rött men sen då tycker ni att det inte gäller tjuren ?
jag tycker att islam är en fin religion men dem flesta har missuppfattat den islam. islam säger säger 1.kvinnan ska ha sjal men ingen får tvinga henne , MEN DET STÅR OCKSÅ VARFÖR HON SKA HA DEN , det står inte att hon bara ska ha den , 2 att hon ska be,fasta läsa koranen och åka till mekka om man har råd. 2 man ska inte äta gris eller blod det står också varför , man ska inte dricka något som gör att man blir medvetslös. han säger inte mer förutom att man ska respektera andra, äldre sina föräldrar, att man inte ska råna och inte heller hota, döda , eller skada någon man ska bara skydda sig själ varför tror ni att dem i Palestina krigar för sitt land - varför tror ni att dem tar självmord ?FÖR ATT DEM VILL ATT DERAS BARNBARN SKA LEVA ETT NORMALT LIV gå till skolan , handla , jobba , men nej dem kan inte dem sitter fan i en bur !!!! vem i hela världen kan sitta i ett land i över en 60 år vem orkar ?? så klart ingen dem får inte göra något tänk er att ni blev infångad i ert land och plötsligt så´kommer det en bomb och bombar alla i din närhet - din FAMILJ med ALLA DÖR OCH DU ÖVER LEVER ?? hur skulle det kännas skulle du inte gå till dom där israelerna och gör så att dem dör, .......... självmord så att deras familj känner det du har känt efter att din familj dör ??? jag vet att jag har hoppat lite från ämnet men jag vill bara förklara vad muslimerna just nu känner där i arabländerna det är inte ens säkert ....jag vet en då varför det är s¨å det handlar om pengar också ... för att om man öppnar Palestinas gränser på Libanons gränser på varandra och länderna runt kommer araberna få jätte många turister och då blir araberna rika och då blir Israel utanför !!! ////förlåt för min svenska jag skriver bara jag är imot krig imot tvång och imot självmordsbombare