tisdag 23 mars 2010

En del har det inte så lätt

Jamie Oliver har det inte lätt när han ska försöka få hela världen att laga och äta nyttigare mat. Huntington i West Virginia i USA har utsetts till den med ohälsosammaste staden i USA och den engelske kocken skulle där lansera en amerikansk version av "Jamie Olivers food revolution", men fick inget hjärtligt välkomnande direkt. Han bröt ihop när han insåg att ingen förstod varför han är där, för innevånarna i Huntington är inte beredda att ge skolbarnen annat än pizzafrukost och den lokale radioprataren bad honom dra dit pepparn växer.

Någon som inte heller verkar ha det så lätt är Lulu Carter i "Äntligen hemma." Trots att hon medverkat i programmet i snart 100 år målar hon fortfarande hallgolv i sina högklackade skor och finkläder, med plutande jätteläppar. Lulu får heminredning att se jättesexigt ut, till och med när hon försöker föra undan håret från ansiktet iförd rosa gummihandskar.

"Äntligen hemma" har ju faktiskt blivit specialister på hur man tillverkar onödiga saker till hemmet. Vem behöver egentligen ett kombinerat kok- och redskapsskåp i trädgården?

Inga kommentarer: