onsdag 2 februari 2011

Pasta med kräftstjärtssås

Jo är en fena på att hitta enkla och goda recept. Vi gillar inte att laga krånglig mat med tusen ingredienser och därför var den här kräftpastan med dillsmak perfekt mat när vi kom hem från pappa/morfar och snabbt ville få mat på bordet.

Gör så här:
Koka upp en burk krossade tomater, 2 dl crème fraiche och 1 tsk hummerfond i en kastrull. Låt puttra ett par minuter och rör sedan ner en eller ett par burkar kräftstjärtar (utan spad) och 4 msk hackad dill. Smaka av med salt och peppar. Färdigt!

Vi kokade pasta lagom för 4 portioner och åt till. Och skulle egentligen ha sallad också, men vi hade inga tomater, så det fick bli lite isbergssallat och gurka.

Enklare och snabbare mat får man leta efter. Dessutom var det väldigt gott.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: