måndag 10 maj 2010

Är det värt pengarna?

Vi har prenumererat på morgontidning i många år. Först var det Örebro Kuriren och när den las ner övergick vi till Nerikes Allehanda. När barnen bodde hemma hade vi den kvar för deras skull. Vi tyckte att de behövde läsa nyheter. För ungefär ett år sedan sa vi upp tidningen. Dels tyckte vi inte att vi hade tid att läsa på morgonen och dels hade vi redan läst nyheterna på nätet kvällen före. Varför skulle vi betala över 2 000 kronor för att hastigt bläddra i en tidning med gamla nyheter?

Nu har tydligen NA bestämt sig för att försöka värva oss som prenumeranter igen. Sedan söndag förra veckan har vi fått tidningen i brevlådan varje dag. Ja, utom i lördags då vi kanske skulle haft tid att läsa. I går ringde de och undrade om vi inte skulle slå till med en prenumeration. Började babbla om att vi haft tidningen förut och allt det där. Mycket vänligt men bestämt sa vi nej. Vi har fortfarande inte tid att läsa en papperstidning.

Vi tänkte att det skulle bli slut på tidningar i brevlådan nu. Men icke sa Nicke, i morse låg det en tidning igen och vi fick ännu en (oläst) tidning att släpa till pappersinsamlingen.

Och för de 2 385 kronor som en prenumeration kostar per år kan vi göra mycket annat roligt. Jag tycker helt inte det är värt pengarna att få papper i brevlådan som vi sedan bara lägger på hög.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: