onsdag 6 januari 2010

Alla skor sig



Jag vet inte vad som är så upprörande med att Postkodlotteriets vd Niclas Kjellström-Matseke har en hög lön. Han utför i alla fall något bra, att välgörenhetsorganisationer förra året fick 460 miljoner. Det är väl inte värre än när bankdirektörer och annat löst folk plockar ut miljardlöner och skor sig för egen del. Sen behöver man ju inte överdriva, jag skulle nöja mig med en miljon om året. Lätt.
 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Anonym sa...

Är det bättre att alla spelar på svenska spels spel? Då vet man med säkerhet att inga pengar går till välgörenhet!! Kan inte aftonbladet tala om hur mycket olika vd:ar tjänar på andra spelformer? Vill man skänka pengar till välgörenhet använd radiohjälpens kontrollerade konton, vill man spela om sina pengar och tycker att det är bra att lite pengar också går till välgörande ändamål då väljer man postkod, vill man enbart spela; välj svenska spel eller poker!! Är folk verkligen så naiva att de trott att postkod är att jämställa med röda korset o dyl??

Unknown sa...

http://www.varnums.se

bloggare på icedaniel.se sa...

Principen är ju den : Ge mig 100 kr, så går jag och köpet mat till en hemlös för 75 kr. 25 kr stoppar jag i min egen ficka. Ägnar jag mig åt välgörenhet då ?