söndag 18 april 2010

Katastrof både här och där

Inte nog med att flygplanen inte kan flyga på grund av askmolnet från vulkanutbrottet på Island och gör så att hela världen står stilla. Här händer det också katastrofer.

I dag när vi skulle handla medicin på apoteket till min gamle far hade de öppet, men ändå fick man inte gå in där. De hade haft översvämning i halva butiken, så personalen fick gå och hämta det man ville köpa iklädda gummistövlar. Lite komiskt, men ändå inte.

Dessutom hände nåt konstigt när jag skulle betala mina varor på Ica. Först fungerade inte mitt betalkort i läsaren. Efter flera försök gick köpet igenom, men sedan hängde sig hela kassaapparaten. Tjejen i kassan tryckte på alla knappar hon kunde, drog ur kontakten, och fick sedan hjälp av en annan tjej att starta om hela apparaten. Då hade ju K naturligtvis redan packat ner alla våra varor. Så det var bara att packa upp dem igen i en annan kassa för att sedan packa ner dem igen. Och nu fungerade kortköpet felfritt. Men det är väl bäst att spara kvittot. Med min vanliga otur skulle det inte förvåna mig om jag fick betala för varorna två gånger.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: