lördag 27 juni 2009

Vaccinera mera


Jag blir förvånad när jag läser att det finns föräldrar som inte vaccinerar sina barn . De talar om skador, sjukdomar och död i samband med vaccinationerna. Men ingen tänker på att risken att få men för livet eller dö i följdsjukdomar är mycket större än att bli skadad av en vaccination. Sedan 2009 erbjuds barn i Sverige att vaccineras mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio, allvarliga infektioner orsakade av bakterien Haemophilus influenzae typ b (Hib) och pneumokocker, samt vaccinationer mot mässling, påssjuka och röda hund (MPR). Tack vare vaccinationsprogrammet vi har och har haft i Sverige kan man t ex inte få smittkoppor längre. Jag kan inte förstå att någon förälder vill utsätta sitt barn för risken att skadas eller dö i hjärnhinneinflammation eller blodförgiftning, som är vanliga följdsjukdomar. Tack vare att så många som möjligt vaccineras mot dessa sjukdomar kan vi så småningom utrota dem. Vaccinationerna är ju fortfarande frivilliga och naturligtvis är det bra att föräldrar inte bara "följer strömmen" med allt som rör deras barn, men i det här fallet tror jag i alla fall att vaccination är det bättre alternativet.

På Unicefs hemsida kan man läsa att dödsfallen p g a mässling i Afrika minskade med 91 procent mellan år 2000 och 2006. Den stora nedgången i dödsfall har möjliggjorts tack vare hårt arbete att vaccinera alla barn innan de fyllt ett år.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

9 kommentarer:

Ingvar Jönsson sa...

Dr. Sherri Tenpenny, "Saying No to Vaccines:

http://www.youtube.com/watch?v=tXVyRr2-O70&feature=PlayList&p=AAD2EE0C6A7278A4&index=0&playnext=1

Ingvar Jönsson sa...

Det gäller att se till vad som är fakta och vad som är propaganda i debatten kring vaccinationer.

Jag har under senaste 2 åren samlat på mig ett helt bibliotek av böcker om vaccinationers skadeverkningar (skriva av läkare) och jag har också sett mängder av dokumentärer och föredrag av och med läkare som avslöjar detta. Jag har många bekanta vars barn har drabbats av vaccinationsskador.

Jag kommer alltmer fram till att vaccinationer är ett av de största bedrägerierna i vår nutidshistoria. De är INTE säkra och de förhindrar INTE sjukdomar. De ORSAKAR istället en mängd problem, sjukdomar, allvarliga (sido)effekter, och förhindrar kroppens naturliga immunförsvar att utvecklas. De innehåller sådana ingredienser såsom kvicksilver, aluminium, formaldehyd, celler från aborterade människofoster, apor och grisar. Denna smörja attackerar hela vår kropp och förhindrar vår fulla mentala, fysiska och psykiska utveckling. Tusentals rapporter (som det nästan aldrig skrivs om i massmedia) kopplar ihop vaccinationsprogram med beteendestörningar, autism, diabetes, cancer, allergier, astma, olika former av hjärnskador och dödsfall. Hela vaccinationsindustrin är uppbyggd på lögner och myter, inte vetenskap. Hela historieskrivningen om vaccinationer och dess effekter har vänts upp och ner och det medicinska etablissemanget och utbildningssystemet har olyckligtvis manipulerats till att tro på dessa lögner.

Bitten sa...

Och en del som vaccineras blir lite tossiga också? Som tror att elallergi och oral galvanism finns, liksom Currylinjer, onda andar och Feng Shui.

afBeaver sa...

wow, ingvar jönsson. det låter intressant... vad du skriver låter ganska tvärt emot vad (i stort sett) alla läkare och medicinska forskare säger.

du skriver inte bara att det finns risker med vacciner (vilket det kanske finns, men de är få) utan du påstår också att vacciner inte hjälper mot sjukdommar!?

Har vi inte vacciner att tacka för att vi slipper sjukdomar som smittkoppor, mässling, stelkramp, polio, hib och röda hund?

Vissa personer reagerar negativt på vacciner och kan därför inte vaccineras. De klarar sig ändå undan sjukdomar eftersom vi andra vaccinerar oss och hindrar att sjukdomarna sprids. De åker snålskjuts på att vi andra vaccinerar oss, eftersom de måste.

De som idag väljer bort vaccinationer klarar sig på samma sk. "herd-immunitu". Men den dagen tillräckligt många väljer bort vaccination kommer sjukdomarna kunna få fäste igen. Du som väljer bort vaccination förstör inte bara för dina egna barn, utan även för de som är överkänsliga emot vacciner!

Du beskriver vaccinationer som en konspiration. Konspirarar verligen läkare, forksare, smittskyddsinstitut och läkemedelsföretag över hela världen emot oss, och sprider falsk information om vacciner?

Johnny Hansson sa...

Visst man tar fram vacciner och testar effektiviteten. Problemet är ju att man är nöjda när man ser att vaccinet orsakar en förhöjd produktion av antikroppar. Om man skulle istället skulle ha vaccinerat i ett dubbelblindförsök skulle man fått fran det verkliga utfallet.

Kanske många vacciner inte är bättre än sockerpiller (som också är effektiva i många fall på enbart tron på dess förträfflighet.

Ingvar Jönsson sa...

Canadian Doctor: H1N1 Vaccination a Eugenics Weapon for Mass Extermination

'Canadian doctor Ghislaine Lanctot, author of the Medical Mafia, has underscored the lawsuit recently filed by Austrian journalist Jane Burgermeister against the WHO, the UN, and several high ranking government and corporate officials. Bürgermeister has documented how an international corporate criminal syndicate plans to unleash a deadly flu virus and institute a forced vaccination program.

“I am emerging from a long silence on the subject of vaccination, because I feel that, this time, the stakes involved are huge. The consequences may spread much further than anticipated,” writes Lanctôt, who believes the A(H1N1) virus will be used in a pandemic concocted and orchestrated by the WHO, an international organization that serves military, political and industrial interests.'

http://www.prisonplanet.com/canadian-doctor-h1n1-vaccination-a-eugenics-weapon-for-mass-extermination.html

###

Tips från djupet av mitt hjärta: undvik vaccinationer.

Länk till boken "Medical Mafia":

http://www.davidickebooks.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=22

JF sa...

Tror att de onda människorna bakom NWO har fått lite bråttom nu när sanningen om 9/11 börjar bli offentlig. Rekommenderar att man själv söker lite fakta om VACCINET mot svininfluensan och inte litar på allt som sprids i massmedia. Vaccin mot vissa sjukdomar har gjort enorm nytta, men den här gången kan det vara värt att lyssna på de många varningar som kommit.

Anonym sa...

Läs gärna dr Sherry Tenpennys bok "Saying No to Vaccines". Lyssna gärna på henne på You Tube.
Flera inslag finns.

Betänk vilken megabiljonindustri det här med vaccinationer är. När jag hör henne berätta om innehållet i vissa vaccinationer så ryser jag.

Mvh

Mattias Lönnqvist sa...

Boken "The Medical Mafia" är bara dravel. Läs den gärna, men då som exempel på hur sjuka i huvudet en del människor.

Vaccinens positiva effekter är väl bevisade och påståenden om att vaccin skulle leda till autism har visat sig vara fria fantasier.

Inte heller används kvicksilver längre som konserveringsmedel, men den mängd kvicksilver man fick i sig motsvarar ungefär den mängd man fick från två feta östersjöfiskar.