måndag 22 juni 2009

Vaaa?


Är detta verkligen sant? Hur kan någon i så fall vara så grym mot sina egna barn? Den 30-åriga mamman i Stockholm misstänks ha utsatt sina tre barn för regelbunden tortyr och höll dem som fångar i lägenheten. Barnen vårdas nu för sina skador och är nu tillbaka hos sin tidigare fostermamma. Dessutom driver mamman enligt uppgift en kampanj mot de sociala myndigheterna på sin hemsida. Hon tipsar bland annat om vad man ska göra om man som förälder råkat ut för ett ”orättvist” omhändertagande av sina barn. Helt galet alltihop och det verkar som om hon behöver hjälp snarast.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

4 kommentarer:

Fia sa...

Fy så hemskt!

Mia sa...

Japp, det är jättesant! Man anar inte vad ungar i Sverige idag utsätts för! Har en fosterpojke som inte har haft det särskilt bra! Han har bott hos oss i 2 år nu! Jag känner dessutom den fosterfamilj som nämns i artikeln! Jag VET att detaljerna stämmer, och mer därtill!
Den fosterfamilj som nämns har inte kunnat skaffa egna barn, utan valt att göra en insats på detta sätt i stället. Inte att "egoistiskt" adoptera. De hjälper barn i nöd, med risk för att förlora dessa innan de nått vuxen ålder! Det kräver mer styrka än att adoptera ett barn som sedan får stanna. Tusen röda rosor till "honom" och till "henne" för det fantastiska de gör för dessa tre barn!

Anonym sa...

Vad du skriver massa smörja kvinnan är misstänkt och du vet väl att media överdriver, ta bort social förvaltningen ist som skickar bort barn till olika foster familjer där dom oftast blir slagna och kränkta.

Anonym sa...

Mamman fick tillbaks vårdnaden eftersom att socialtjänstens argument för att dom 2 barnen skulle ha fortsatt Lvu inte bifalldes, av en rad orsaker så van mamman då det inte fans någon grund för Lvu.

Domstolarna kräver väldiga bevis för att häva ett Lvu, så som intyg,vittnen,och vittnesmål från andra organ dvs dagis,bvc.

Ang att hennes bostad var en misär kan ingen sticka under stolen med, men om mamman självsvält och gick in i en psykos så kanske hon inte kunde ta ansvaret som en mor/far ska göra.

I rätten framkom det att det ena barnet vid 4 tillfällen sagt att hans syster slagit han många gånger med sopkvast, händerna och att det var broderns syster som haft sönder glas på golvet, så att hennes bror trampade i det.

Det är media som blåst upp värmen i detta fall.Visste hennes lägenhet borde inte sett ut som den gjorde men att förknippa henne med att hon misshandlat sina barn för det är helt fel, bara för att det rodde misär i bostaden. Man ska inte döma någon i förväg.

Det finns människor som under en vis period i deras liv plötsligt får ett bakslag det kan vara vad som helst och då kan man drabbas av psykos, äter man ingen mat på det också så har man ingen ork till att tex ta ansvar för sina barn eller sig sjv.

Man är kanske så sjuk att man inte orkar städa lr se till att vardagen fungerar.Klart som fan att det spelar en stor roll om hennes lägenhet såg ut som den gjorde för att hon hade aneroxia (sjv svälte).

I hennes bakgrund finns inget missbruk,alkohol lr kriminellt förflutet. Ang hennes bakrund så är det socialtjänsten som kanske har påstått saker om mamman som inte är sanna, soc är bra på att förvränga utredningar, kontakter och omhänderta barn lite höger och vänster.

Om barn bor i en smutsig lägenhet/hus och har dålig uppsyn av en vuxen person så kan det vara så att dom bråkar och slår på varandra.

Ge dig nu och sluta måla fan på väggen, tänk på att mamman kanske är oskyldig och ha i minnet att tidningar skruvar alltid upp saker till max.

Du som har skrivit denna bloggen du känner väl inte mamman? Hon har på ett fläck fritt sätt,tidigare tagit hand om sina barn, tydligen så bra att hon fick hem syskon paret igen.