söndag 13 november 2011

Minusgrader - är det köldchock?



Aftonbladet varnar för att nästa vecka kommer köldchocken. Ett ryskt högtryck är på väg hitåt och det ska bli minusgrader i hela landet. I och för sig har det varit ovanligt varmt för att vara den näst sista månaden på året, men lite minusgrader kanske man kan stå ut med, det är ju trots allt redan nästan mitten på november.

I helgen har vi inte frusit speciellt mycket. Eftersom vi sprungit upp och ner i trappor och ut och in med flyttlass så har vi väl nästan varit för varma. Utom K förstås. Han har både varit varm och frusit, men detta på grund av att han haft feber, stackarn. Inte så konstigt att han inte orkade tapetsera över några skadade tapetvåder som jag vi bestämt att han vi skulle göra. Nu får vi ta nya tag nästa helg i stället.

Att hjälpa till att flytta är förresten som ett enda långt träningspass. I alla fall när man ska uppför trapporna med kartonger som väger bly. Jag antar att träningsvärken kommer om ett par dagar, för i dag känner jag mig ganska pigg. Förutom mitt ryggonda förstås, och min onda axel.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: