måndag 11 april 2011

Jag tror kanske på nåt



Inte så mycket på utomjordingar dock. I alla fall att de varit här på 1940-talet. Och några dokument från 1950 som FBI nu publicerat på internet övertygar mig inte om motsatsen. En ansvarig agent i Washington, Guy Hottel, tycks bekräfta för FBI:s högsta chef att tre flygande tefat hittats i New Mexico 1947 och att kropparna av nio utomjordiska varelser fanns i de störtade rymdfarkosterna. Jo tjena, varför hamnade tre flygande tefat just i USA av alla ställen? Och varför skulle detta tystas ner?

Det vore väl bättre att de visat upp tefaten och utomjordingarna så skulle det inte behövas några gamla fåniga dokument, som inte bevisar ett dugg i alla fall. Men människor älskar att spekulera och dividera och behöver nåt att tro på, även om ingen kan bevisa att det finns nåt att tro på. Och ufo-troende kanske är den nya religionen. Det finns ju också några gamla dokument i nåt som kallas bibeln. Som miljarder människor tror på. Och tror tillräckligt många människor på nåt så måste det väl vara sant? Eller?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Prinsessanadia sa...

Jag tror väl inte heller direkt på utomjordingar. Det känns som att tekninken har kommit så långt idag så att det inte borde ha varit några problem med att upptäcka liv på andra planeter. Men sen kan man ju se det som att om det nu hade varit sant så är det ju mycket möjligt att regeringen tystade ner det. Jag torr att det finns många världshändelser som är nedtystade.

Anonym sa...

@Princessanadia

Lär dig mattematik... Att vi skulle vara ensamma i ett universum som har typ några miljarder solsystem i en galax och typ några miljarder galaxer är 100% omöjligt.