lördag 18 september 2010

Dagens roliga



I dag när vi var på Marieberg provade Jo och Je kläder och jag stod utanför hytterna och väntade. Då kom en kille i 30-årsåldern med ett par byxor på armen och skulle prova. I handen höll han också en sån där plastbricka där det stod 2. Han gick med bestämda steg mot en provhytt och öppnade dörren. Jag hörde hur en kvinna där inne blev lite sur och killen ursäktade sig. I hastigheten fastnade ett par byxor i dörren så han var alltså tvungen att öppna igen för att få loss dem. Han stegade fram till tjejen som stod och delade ut plastbrickorna och sa att provhytt nr 2 var upptagen så han ville byta plastbricka.

Då kände jag hur svårt jag hade att hålla mig för skratt och tjejen förklarade att han hade fått en bricka med 2:a på för att han hade två plagg och att han kunde välja vilken provhytt han ville som var ledig. Pinsamt, pinsamt.

Men jag lyckades hålla mig från att gapskratta i alla fall.

Efter ett tag kom en annan kille och en tjej. Han skulle prova ett plagg, och hade alltså en bricka med en 1:a på. Och stegade naturligtvis längst ner i gången där provhytt 1 fanns. Den var upptagen så killen suckade lite. Provhytten bredvid var ledig så tjejen trodde naturligtvis att han skulle gå in där och prova och frågade varför han inte gick in där.
-Men jag trodde att jag skulle till provhytt 1 eftersom jag fick en 1:a, svarade han.

Och då hade jag väldigt svårt att inte gapskratta faktiskt. Fnissade ganska högljutt och tänkte att det är inte lätt att hänga med i svängarna för killarna. Naturligtvis tror de att numret på plastbrickan och numret på provhyttsdörren ska matcha.  Men hur gör de i andra affärer där det inte finns nummer på provhyttsdörrarna?

De provar inte kläderna naturligtvis. De köper det de tror passar. Och om kläderna inte passar åker de tillbaka och byter. Eller så har de kläderna ändå.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

ASG :-D /Anna S