måndag 8 november 2010

Blir det nånsin bättre?

Tomas Ledin ville
inte vara med.
Tydligen har jag missat TV4:s nya succéprogram på lördagar. Några artister är samlade i ett hus på Gotland och ska tolka varandras låtar. Men jeeee, räcker det inte med att höra låtarna med en artist? Jag antar att idén går ut på att artisterna ska få andras låtar att låta så mycket bättre än originalet. Uj, uj, uj vad jag inte har missat nåt. Och nu är tillfrågade artister som nobbat att vara med sura för att de inte tackade ja. De ser det väl som en skjuts i karriären och man tror att nästa säsong (och det lär väl fortsätta i sjutton säsonger till eftersom idétorkan verkar vara nästan obefintlig när det gäller nya program) kommer alla artister att stå i kö till att medverka i programmet. Fast om alla ska ställa samma krav som Petter kanske det blir lite väl dyrt och krångligt för produktonsbolaget Mastiff.

Jag har i alla fall ingen längtan att se artister hålla på och tjafsa i tv, så jag hoppar det programmet. Jag är ju van att rata andra av de s k underhållningsprogrammen som höjs till skyarna av andra. Jag tittar numera inte på Idol, har aldrig sett Let's dance, Stjärnor på is eller nåt sånt program. Jag har heller aldrig sett några stjärnor på slott, och inte heller några dansband som kämpar. Skavlan orkar jag se en kvart och snart är de töntiga bönderna också ute ur mitt liv. Förmodlingen missar jag allt som är värt att leva för. Eller inte. Ibland känns det som om folk lever genom andra, små tv-gubbar, och därmed missar att leva sina egna liv.

Usch, jag känner mig verkligen som en tråkig, gnällig klimakteriekärring, men det finns faktiskt annat i livet än att glo på tv. Som att blogga, sova och gå promenader. Det låter väl kul?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varför blogga om tv om du inte sett programmen? Det verkar ju ganska meningslöst.

Le Loup sa...

Jag har sett "Så mycket bättre", tycker att det är bra, cover-versionerna av Petters låtar var riktigt bra också.
Petters kravlista tycker jag är helt okay, visar att han bryr sig och inte bara är med i tv just för att det är tv, som så många andra gör.
Allt det andra du räknar upp, har jag inte sett heller, håller med dig, det finns annat att göra än att kolla på tvn.
Fast, vänta, jag såg en skymt av Slash hos Skavlan, åh, lycka :)