måndag 7 juni 2010

Sexigt värre

Om man är kvinna och jobbar på bank kan man inte vara för kurvig, för då distraherar man sina manliga kollegor. Man kan inte ha högklackat heller för det är alldeles för sexigt. Man får sexistiska kommentarer från cheferna om sitt utseende. Man blir till och med beordrad att undvika vissa klädesplagg som polotröjor, pennkjolar, åtsittande dräkter och skräddarsydda outfits om man är lång och har kurvig figur. Och man kan alltså bli uppsagd på grund av det. Om man är kvinna alltså.

Ingen kvinna har väl nånsin klagat på att deras manliga kollegor klär sig för sexigt på jobbet. Och om det mot förmodan skulle vara så skulle de nog inte trakassera dem i alla fall.

Men vad är det för fel på karlarna här i världen? Är sex de enda de tänker på?

Förmodligen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

1 kommentar:

Osman Gharanizadeh sa...

Din bild liknar en riktig super bög . Du borde skämmas med att använda internet för din jävla sjuka personlighet . Vem som inte har kropp och de flest under 50 år har stilig och vältränad kropp. Den som har lite värdighet med en en liten självrespekt varken blottar eller bli löje för andras tyckande . Du och den sparkade kvinnor har psykiska sjukdomar . Världen är fulla av fina tjejer och stiliga pojkar och män - ingen av dessa får problem varken på arbetsplatsen eller inom samhället . Gå till Medicinalverk och kriminal behandling - där får du rätt fungerande liv.